Over mij & Contact

Ik ben Saskia Dellevoet en ik werk in een combi als mediacoach, commynity(Art) projecten en mindful coach.


Dit blog ben ik ooit begonnen toen ik nog bij Bibliotheek Midden-Brabant werkte als mediacoach. Na de training 23Dingen ben ik blijven spelen met digitale media. Saskia Dellevoet/ Hocus-Pocus-Focus doet vooral niet-commerciële projecten om de wereld bewuster, aangenamer en mooier te maken.

Ik werk in de culturele sector (bibliotheken, onderwijs vooral in Tilburg (Oud-Noord)). Mijn projecten zijn vaak niet toereikend om van te leven, daarom zit er soms een meer commerciële uitschieter bij.

Over het algemeen voel ik me erg gelukkig omdat ik doe waar ik blij van word.

"eduActief, prettig, gezond, enigszins gestoord en vooral aandachtig bezig ben met creatief educatieve concepten, co-creatie en digitale media, dat is hoe ik werk."


Interesse in mij als professional? 

Ik ben goed èn betaalbaar. Ook beschik ik over de nodige ervaring rond community(Art) projecten, conceptontwikkeling en mediawijsheid. Graag draag ik mijn steentje bij aan een mooiere maatschappij! Vragen of een leuke opdracht? Bekijk mijn website: saskiadellevoet.nl of neem contact op.


Spelend werken met 
Moordspel Whodunnit? 

Mijn 1e echte co-creatie in de vorm van een spel met humor met leerlingen van een ROC. Dit project was voor mij de reden mijn baan vaarwel te zeggen en als Zelfstandig Professional verder te gaan. Co-creatie, community(Art), onderwijs en digitale media!


Whodunnit? is een unieke kennismaking met de bibliotheek voor leerlingen uit het VO. Ik ben hiervan de bedenker, auteur en concepteigenaar. Het moordverhaal is in co-creatie geschreven met leerlingen van 2College Wandelbos in Tilburg. PSO Cubiss voerde eindredactie, deed de vormgeving en heeft dit spel vermarkt voor bibliotheken. 

Geen opmerkingen: