16 september 2017

Ontvangst prinses Beatrix bij opening kunstwerk De Pont museum

Kinderen en juffen van basisschool Cleijn Hasselt mochten samen met mij prinses Beatrix ontvangen toen zij het prachtige kunstwerk 'Sky Mirror' van Anish Kapoor kwam openen bij De Pont museum. 


Foto: juffrouw Jeske basisschool Cleijn Hasselt
Een kers op de taart voor ontdekT @ de Pont! De samenwerking wordt blijkbaar zeer gewaardeerd door Marie-José Eijkemans, hoofd educatie van De Pont museum. Erg bijzonder! 





Leila Hermus (Tprimair) bedacht met mij een mini ontvangst 'choreagrafie'. Die voerden we samen met zo'n 20 leerlingen uit toen prinses Beatrix over de door ons gemaakte krijtloper naar de eretribune liep voor de opening.

ondekT @ de Pont is een opdracht van basisschool Cleijn Hasselt aan mijn bedrijf Hocus-Pocus-Focus. Het zijn 6 binneschoolse museumlessen die ik afgelopen schooljaar in samenwerking met Marika Taborsky heb gegeven. 

De welkomsborden zijn bedrukt door SignCentral in het lettertype TilburgsAns.Lees ook het artikel op BrabantsDagblad.nl en Omroep Brabant interviewde zelfs 2 leerlingen!

Foto: Claudia van der Waal, Wijkkrant Tilburg Oud-Noord
Elyze, 1 van de kersverse ambassadeurs van de Pont, mocht het bloemetje aanbieden onder begeleiding van juffrouw Tamara. 



De krijtloper (eigen foto)
Bordjes in TilburgsAns lettertype