28 april 2017

KASTEEL013 afgerond

KASTEEL013 vond plaats in 2016-2017 en is een project van Buurtcultuurfonds Tilburg. Met wijkbewoners zetten amateur- en professionele kunstenaars uit de Hasselt het Kasteel van Tilburg in het Stenen Kamerpark weer op de kaart. 

Dit filmpje is een compilatie van het afsluitende evenement.KASTEEL013 was een interessante ervaring waarbij ik met de meeste wijkgenoten en organisaties erg prettig heb samengewerkt.
Nieuw voor mij was dat ik in de rol van projectleider, conceptbedenker en coördinator zelf weinig creatieve-artistieke onderdelen ten uitvoer heb gebracht. Daarvoor in de plaats kwam nog meer communicatie, verbinding en af en toe crisismanagement. Mijn passie mag dan vooral bij maken liggen, dit project was een enorme verrijking voor mezelf als groeiende community-professional. Dat smaakt naar meer!

Al enkele jaren werk ik vanuit Hocus-Pocus-Focus en/of Stichting Faliekant vanuit een historische context met verleden-heden-toekomst. Samen bedenken-maken-vieren-delen. Wil je meer weten over mijn werkwijze? Neem gerust contact op.

Een dag voor het afsluitende evenement een interview met Omroep Tilburg.

Zie ook de project-website: KASTEEL013.nl