29 juni 2016

Nieuw 9 juli Camping Textielplein

Van het ene leuke werk rol ik zo weer in een ander initiatief: Camping Textielplein 

9 juli Camping Textielplein, dè dagcamping in de Hasselt


Op 9 juli is Textielplein Camping Textielplein, een dag-camping voor iedereen in Hasselt/ Goirke-West! En zoals op veel echte campings zijn er allerlei culturele activiteiten. 

WAAROM CAMPING TEXTIELPLEIN
Ken je dat gevoel dat je op vakantie gaat en dat je niet zeker weet of je tent nog compleet is? Of misschien ga je wel nooit kamperen en vind je het leuk dat eens te doen, of wil je een tent snel leren opzetten, heb je geen geld om te kamperen, wil je een keer in een tent liggen en gewoon een super leuke dag hebben. Op deze 'wijkcamping' is er voor elk wat wils. Het is vooral gezellig om met wijkgenoten op het plein te zijn en te genieten van cultuur. De camping wordt mogelijk gemaakt door het Buurtcultuurfonds Tilburg dat speciaal voor Hasselt/ Goirke-West en de Kruidenbuurt in West is. 

PROGRAMMA 9 JULI 
11:00u. Inchecken - tent opzetten2:00u. Gezellig kamperen en lunchen* met muziek van Daniëlle en Jeroen van den Hurck. 
14:00u. - 16:00u. Kinderexcursie hutten bouwen, Stenen Kamerplein van Krejakids013/ TimmerStation 
17:30 BBQ* met zang van De Kleurrijke Mama's 

*zelf stoel, eten en drinken meenemen 

Tussendoor:  acts van Ulrike Doszmann, Roel Kox, Alexander de Jong, Nick van Kuipers en Arianne Esmee Skverer. 

SCHRIJF JE SNEL IN EN ONTVANG IETS LEUKS 
Wil jij je tent voor 1 dag opzetten, anderen helpen hun tent op te zetten en gezellig mee doen met de activiteiten? Schrijf je dan snel in. Er zijn geen kosten aan verbonden, je neemt je eigen spullen mee (incl. eten en drinken) Laat je auto thuis. De eerste 10 mensen die zich inschrijven voor een plekje op de camping, ontvangen iets leuks! Inschrijven doe je via: http://textielpleintilburg.nl 

TIP: BUURTCAMPING TILBURG
Bevalt kamperen in eigen stad goed en wil je ook een keer echt overnachten? Dat kan op 15-16-17 juli op de Buurtcamping (op het voormalige VGL-terrein, Ceciliastraat 1). Inschrijven kan nog!