20 augustus 2012

Inspiratiepublicatie Inside Out School

Hij staat online, de edusite bij Inside Out School!... met onder meer de Inspiratiepublicatie Inside Out School. Hierin staan lesideeën rondom portretten. De publicatie is het resultaat van een cocreatie tussen mij, collega- mediacoach Kim Kokkelink en studenten van de minor Kind Leren Media (KLM) van Fontys PABO Tilburg.


 

 

 

Portretkunst beleven

Inside Out Tilburg is onderdeel van het wereldwijde project van kunstenaar JR: Inside Out. Het kunstproject is door Incubate 'binnengehaald' voor het jaarlijkse Incubate festival. Wat een mooie kans voor scholen en andere instellingen om portretkunst onder de aandacht te brengen met Inside Out School.

Actief meedoen

De site Inside Out School is gemaakt voor het Tilburgse onderwijs en andere educatieve instellingen. Maar de inspiratiepublicatie boordevol suggesties is gratis door iedereen te downloaden. Maak er gebruik van! En voor de Tilburgse instellingen: actief meedoen van 10 t/m 16 september, versterkt de kunstbeleving!

Stel je voor: het is maandag 10 september 2012. Tilburg ontwaakt. De hele stad hangt vol met levensgrote portretten van moeders! En misschien hangen ze ook wel op de ramen van jouw school of instelling. En je hebt een bundel vol ideeën om er bij aan te haken.

Deel je idee   

Heb jij Inside Out School bekeken en heb je een suggestie voor een les of activiteit rondom dit fotoproject? Houd je niet in, zet je idee op de wiki.

Naar de publicatie